Open Monumentendag 2022 in Lillo

Op 11 september 2022 (Open Monumentendag) wordt in Lillo een uitgebreid programma aangeboden.  Een van de activiteiten is de presentatie van de VR-applicatie die zowel het verleden als de toekomst van Fort Lillo toont (30 min, van 10:00 tot 17:00).  Aansluitend kan je een gegidste wandeling doorheen Lillo volgen die de beelden van de VR-applicatie koppelt aan specifieke plaatsen en verhalen binnen het fort (1 uur).

Fort Lillo vandaag

De VR applicatie toont zowel het verleden (1640) als de toekomst (2028) van Fort Lillo. Afspraak in Lillo om het verleden te beleven op een heel nieuwe, boeiende manier! In de folder hieronder vind je meer details.

Een tip: een trip naar Lillo met de waterbus laat je het landschap van de Schelde en de haven ontdekken.

Eén reactie op “Open Monumentendag 2022 in Lillo

  1. […] reeds op RFC-meetings was voorgesteld, werd het voor het eerst aan het ruime publiek getoond op Open Monumentendag 2022, in het oud gemeentehuis van Lillo. Kijk even mee met deze mooie reportage van ATV die de sfeer […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: